Over Ons

Habo is voor veel mensen in de omgeving Hardenberg een begrip en staat vooral bekend om hun service én enorme aanbod als het gaat om de verhuur van machines, gereedschappen, units en catering- en event-equipment.

 

Harry en Jenny Hamberg richtten Habo Handelsonderneming op in 1995. Dit alles begon kleinschalig aan de Klinkerweg in Hardenberg. Samen namen zij de dagelijkse leiding in handen en hebben zij het bedrijf een ongekende groei laten doormaken. Deze groei resulteerde in 2009 naar een verhuizing naar het huidige pand aan de Handelsstraat in Hardenberg.

 

Na 25 jaar vol passie en liefde Habo te hebben gerund was het voor Harry en Jenny tijd om het stokje over te dragen aan hun zoon Daan Hamberg.

 

Net als bij Harry en Jenny staat bij Daan de ‘klanttevredenheid’ en ‘het leveren van de beste service’ hoog in het vaandel.

 

Bij ieder product hoort vanzelfsprekend een perfecte service. Wij ontvangen jullie dan ook graag aan de Handelsstraat 62 in Hardenberg waar ons team graag voor u klaar staat!